Hypnose Lolita Gray Aylık Lens

(4 müşteri değerlendirmesi)

Orijinal fiyat: 859,00₺.Şu andaki fiyat: 749,00₺.

Hypnose lolita gray aylık lens numaralı ve numarasız seçenekleri ile açık gri tonlarındadır. Göz renginize göre açık mavi açık yeşil tonlarına bürünebilen bu özel göz lensi, renkli yumuşak kontakt lens kategorisinde yer almaktadır. Lolita Gray haresiz özelliği ile göz renginizi tamamen değiştirir.

Stok kodu: hypns-lolit-gry-aylk Kategori: Etiketler: , , , ,
Açıklama

Hypnose Lolita Gray Aylık Lens

Hypnose Lolita Gray aylık lens numaralı ve numarasız seçenekleri ile açık gri tonlarındadır. Göz renginize göre açık mavi açık yeşil tonlarına bürünebilen bu özel göz lensi, renkli yumuşak kontakt lens kategorisinde yer almaktadır. Lolita Gray haresiz özelliği ile göz renginizi tamamen değiştirir. Soft gri tonlarda bir lens arıyorsanız tam size göre.

  • Lolita Gray özel boyama teknolojisi ile üretildiği için gözünüzde gerçek göz renginizmiş gibi durur.

Hypnose Lolita Gray Aylık Lens Özellikleri

8.60 mm (BC) göz bombesi ve 14.00 mm (DIA) genişliğinde çapa sahip olan bu lens yumuşak silikon bazlı bir madde olan Polymacon ile üretilmiştir. Diğer lenslere oranla gözünüzün daha fazla nefes almasını sağlar bu sayede gözünüzde kızarıklık ya da kuruluk yapmaz.

  • Günlük en fazla 8 saat kullanmanız önerilir. Lenslerinizi uyumadan önce çıkarıp steril bir şekilde solüsyon ile birlikte ertesi gün kullanmak için kutusuna koymalısınız.

5 yıl raf ömrü olan Hypnose aylık lensleri uygun saklama ve hijyen koşullarını sağlamanız durumunda 3 ay boyunca kullanabilirsiniz.

Hypnose Renkli Lensler 

Ek bilgi
Renk:Açık Gri / Soft Gray
Hare:Haresiz
Değişim Sıklığı:Yıllık / 1 Yıl
Günlük Kullanım:8+ Saat
Ambalaj İçeriği:2 adet lens.
Materyal:% 60 Polymacon
Su İçeriği:% 40
DIA / Çap:14.00 mm
BC / Temel Eğri:8,60 mm
UV Blokaj:% 40’a kadar zararlı UV Işığını tutar.
SPH / Siferik:-0.75 / -5.00 arası -0.25 artan oranda.
Raf Ömrü:5 yıl
Sertifikalar:KFDA, ISO, CE, FDA, SFDA, NanoLab ve T.C. Sağlık Bakanlığı onayı.
Marka
Değerlendirmeler (4)

Hypnose Lolita Gray Aylık Lens için 4 değerlendirme

  1. Berna Alpar –

    Bayıldım bayıldım o kadar güzel o kadar doğal ki gerçek sananlar oluyor göz rengimi sürekli kendime bakıyorum 😉

  2. Şahika Yener –

    İlk defa alıyorum umarım pişman olmam

  3. Fulya Ezmen –

    Bu tam kış rengi dedim kışın takarım diye aldım dayanamadım açtım iyi ki de açmışım önyargılı olmamak lazımmış bahar aylarında da çok şık görünüyor

  4. Çilem Tunç –

    Bu lens çok iyi ama bana göre saçları 1 tık açık olan insanlar kullanmalı bana öylesi daha iyi görüncekmiş gibi geliyor

    • lensimo –

      Bizi Tercih Ettiğiniz İçin Teşekkür Ederiz, Keyifli Alış-Verişler Dileriz…

Değerlendirme yap
Shipping & Delivery